Ohjaajan ja kurssin luomisen käyttöehdot

1. OMIEN TUNTIEN JA KURSSIEN LUOMINEN

Dance Makers palvelussa voit halutessasi aktivoida “ohjaaja” tilan, jonka jälkeen voit kätevästi luoda omia tunteja tai kursseja ja ottaa ilmoittautumisia ja maksuja vastaan.
Ohjaaja tilan luominen ja maksujen vastaanottaminen edellyttää sinulta Stripe tilin luomisen, joka onnistuu kätevästi sovelluksemme kautta. Stripe tilin luojana vastaat tilin luonnin yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
Lisätietoja Stripestä löydät täältä: www.stripe.com

Kun vastaanotat maksuja sovelluksemme kautta, niin saat tilitykset suoraan omalle Stripe tilillesi, josta ne välittyvät Stripe tilin luonnin yhteydessä antamallesi pankkitilille.
Jotta voimme ylläpitää ja kehittää tätä palvelua, niin perimme maksujen välittämisestä 8 % provision. Lisäksi maksupalvelun tarjoaja Stripe veloittaa maksusta 0,25 eur + 1,4 % komission. Provisiomme määrä vähennetään sinulle tilitettävästä summasta automaattisesti.
Stripe tililtäsi saat kätevästi raportit vastaanottamistasi maksuista. Raportteja voit käyttää myös kirjanpidossasi.

2. VASTUUT

Dance Makers toimii ainoastaan sovellusalustan tarjoajana. Ohjaajana toimit itsenäisesti joko yrityksesi nimiin tai kevytyrittäjänä ja vastaat tuntiesi ja kurssiesi oikeellisuudesta. Mikäli joudut palauttamaan rahaa oppilaillesi (esimerkiksi joudut peruuttamaan tunnin tai oppilaasi peruu antamiesi peruutusehtojen mukaisesti osallistumisensa), niin sinun tulee tehdä rahojen palautus muuta kuin sovelluksen kautta. Huomioithan, ettei meidän provisiotamme eikä Stripen komissiota hyvitetä sinulle tällaisessa tilanteessa.

Dance Makersin ainoana tarkoituksena on toimia välittäjänä (intermediary), joka tarjoaa käyttäjilleen alustan ilman muuta tästä johtuvaa vastuunalaisuutta. Dance Makersia ei voi pitää taloudellisesti vastuullisena mistään mahdollisista sovelluksen käyttäjän tekemistä asioista, joita on johtunut alustan käyttöön liittyen. Niin ikään, Dance Makersia ei voida missään olosuhteissa pitää taloudellisesti vastuunalaisena toteutumattomista ja/tai osittain toteutumattomista tunneista tai kursseista.

Dance Makersia ei voida pitää vastuunalaisena palvelun saatavuudesta, virheistä, tai palvelun laadun alenemisesta ja/tai toiminnallisuuden puutteista, sisältäen viruksiin, teknisiin häiriöihin ja/tai katkoksiin liittyvät häiriöt tai puutteet.

Dance Makersia ei voida pitää vastuunalaisena käyttäjilleen mahdollisesti koituneista taloudellisista tappioista, tulojen pienentymisestä, tai palvelun käytöstä johtuvasta muunlaisesta haitasta, sisältäen tietojen tai henkilökohtaisen aineiston häviämisestä johtuvat haitat.

Onnea ja menestystä tanssitunneille!

Dance Makers -tiimi